tirsdag 19. oktober 2010

Lasses hus av Anna Bache-Wiig

Jeg har lest en god bok: "Lasses hus" av Anna Bache-Wiig.

På Tiden forlag sine nettsider leser jeg:

"Kan man stanse tiden? Hvordan velger vi minnene våre? Hvor mye kan egentlig velges bort? Og ligger sannheten om hvem vi er gjemt i et hus fra 1970-tallet?

Den unge sangerinnen Liv Solhjell er død, men preger fortsatt livet til mange som kjente henne. Med stadig vekslende perspektiv møter vi en rekke facinerende karakterer, hvis skjebner gradvis flettes i hverandre, kretsende rundt Livs mer eller mindre uskarpe minne, opp og frem mot et klimaks som vil komme til å forandre livet for flere av dem.

Vi møter blant annet den pertenlige møbelhandleren Arne, den selvbedragerske omsorgsdesigneren Eva, barnevernsbarnet Sara, og den maniske designgründeren Bo Bang."

Det var ei venninne som anbefalte med denne boken, som jeg leste ut ganske raskt. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg likte den så godt, men språket er lett å lese. Korte setninger, i tillegg til at hun har flere hovedpersoner som vi følger.

Det var en underholdene bok og god bok - enkelt og greit :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...