lørdag 11. desember 2010

Førjulstradisjon II

I Groskros verden er det lite håndarbeid og bøker for tiden, men mye sosialt og førjulstradisjoner :-)I går kveld så jeg "Love Actually" med ei venninne. Vi pleier først å spise julemat, i år var det risgrøt, og så ser vi på filmen.

Og vi har jo sett den så mange ganger, men den er jo like fin, år etter år. Og skuespillerne er jo så fantastiske, blant annet Hugh Grant som britisk statsminister er veldig bra og jeg blir like sjarmert gang etter gang. Og Emma Thompson, som er gift med en sjef som har en pen sekretær, er suveren. Og særlig i den scenen der hun oppdager at det fine gullsmykket han har kjøpt og hun så ved en feil, ble gitt til sekretæren.

I allefall, med denne filmen føler jeg at jeg julen bare kan komme. Selv om jeg ikke har kjøpt alle gavene, kjøpt nye klær, klippet håret, eller pusset sølvet hjemme hos mamma. Nå har jeg julestemning!! :-)

4 kommentarer:

 1. Den filmen er fantastisk fin:) Godt at julestemningen har kommet.

  SvarSlett
 2. Den er en fantastisk film som gir skikkelig julestemining! Har planlagt og se den neste helg sammen med med mannen.

  Ramla tilfeldigvis innom bloggen din en tid tilbake og synes den er veldig fin. God førjulstid! :)

  SvarSlett
 3. Jeg er faktisk litt usikker på om jeg har sett den filmen..., får se om de har den på platekompaniet. Kunne godt tenkt meg å se den!
  Veldig koselig med juletradisjoner, det er liksom jul det!

  Reiser du "hjem" til juleaften, eller skal du være i Oslo? Jeg skal være sammen med min storesøster med familie, i Trysil, på juleaften. Bertine skal feire juleaften sammen med pappa i år, det er første gangen så det skal bli litt rart.

  Ønsker deg en strålende flott uke!

  klem

  SvarSlett
 4. Hei.Koselig å møte gode venner å spise god mat.Høres koselig ut med å se kjempe fin film sammen.Ønsker deg en riktig fin førjulsuke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...