mandag 6. desember 2010

Julemarked og julegater i Oslo

I kveld gikk jeg en liten tur i julebodene på Julemarkedet på Rådhusplassen. Jeg var på mange slike julemarked i Wien da jeg var au-pair der, men dette nå liksom ikke helt opp, det er litt for mye krims-krams, dessverre.
Dette er ikke julepynt for meg, men disse stjernene så jeg mange av.
Istedet for julemarkedet gikk jeg i julepyntetde gater i Oslo, og handlet litt flere gaver :-)
Karl Johan er pyntet med lys overalt.
Og til slutt endte jeg på et julepyntet GlassMagasin :-)

8 kommentarer:

 1. Hei... :O)
  Jeg har ikke vært på disse julebodenen ned på rådhusplassen, men ut fra dine bilder så de litt glorete ut! Men veldig koselig bilder fra Karl Johan og glassmagasinet... :O)

  Ønsker deg en koselig advent!

  klem

  SvarSlett
 2. Ingenting er som Glasmagasinet før jul. Synd det var mye krims krams i bodene, men de lærer vel:)

  SvarSlett
 3. Helt enig med deg... for mye krims krams !!
  Har vært i Kiel og der var det heller ikke så mye.
  Ha en forsatt fin kveld.

  SvarSlett
 4. Var på Folkemuseet julemarked i går, og det var koselig som det pleier å være. Har ikke vært på julemarkedet på Rådhusplassen, og går vel innom hvis jeg er på de kanter. Men jeg oppsøker det neppe, bare for det. Var der første året, og med unntak av noen boder var det mye som ikke akkurat appelerte til meg.
  Har tenkt at det må være veldig krevende å delta på dette markedet, med så mange dager og lange åpningstider. Småprodusenter klarer ikke det.

  SvarSlett
 5. Jul <3

  Trondheim har satset på enklere gatepynting i år. Lys som er mer miljøvennlige. I Nordre henger det hjerter midt i gaten, i Olav Trygvasson er det kremmerhus på hver siden av gata.

  Julefiiint!

  SvarSlett
 6. Enig med deg, det er alt for mye krimskrams og jalla som selges på julemarkedene. Synes dette ødelegger litt for de som selger skikkelige produkter. Takk for turen gjennom Oslos julepyntede gater. Her i nordmørsbyen er det ikke så mye pynt ennå.

  SvarSlett
 7. Kosetur til byen hører med til juleforbredelsene mine. Og er helt enig at julemarkedet på rådhusplassen ikke er helt det store, var der for et par år siden. Ellers har folkemuseets julemarked så absolutt sin sjarm da.

  Klem Cille

  SvarSlett
 8. Er helt enig!!Det er altfor mye glorete julepynt som ikke får frem helt den gode julefølelsen nå om dagen.

  Men jeg skulle gjerne ha vært på folkemuseets julemarked...

  :-)

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...