Kaffemaskin!

Jeg er en smule skeptisk til nye maskiner, så da jeg fikk denne kaffemaskinen visste jeg ikke helt om det var en ting jeg kom til å bruke. Ble naturligvis veldig glad, men jeg liker jo så godt min knall-røde Moccamaster som jeg ikke ønsker å bytte ut.

Men jeg monterte denne maskinen, det var fort gjort altså, og kjøpte kaffeputer og prøvde den - og jeg er veldig overbevist om at denne maskinen kommer jeg til å like! Kaffen er veldig god også, i tillegg er det lite rot, og veldig lettvint å trakte.

Den er stilig på kjøkkenbenken også, men når jeg i tilegg kan lage meg en rask liten kopp koffeinfri kaffe sent på kvelden, da er jeg storfornøyd!!

Så tusen takk til min gode venninne og hennes familie for denne gaven - jeg ble kjempeglad for den. Men jeg kommmer nok til å beholde Moccamasteren også...

Bildet er hentet herfra

Kommentarer

 1. Gratulerer med flott kaffemaskin!!! Da mannen min og jeg skaffet oss en Nespresso-maskin for noen år siden, gikk det ikke lange stunden før Mocca-maskinen ble tatt vekk fra benken og satt inn i et skap. Der står den helt til neste gang svigermor kommer på besøk. Hun vil nemlig ha kaffen på "gamle-måten", må vite. Men det er hun faktisk den eneste som insisterer på ... Ingenting - og da mener jeg virkelig INGENTING - slår disse nye, moderne kaffe- og espressomaskinene i kvalitet! Min gamle mormor pleide å si at dersom kaffen er god, er en kopp mer enn nok. Er den derimot dårlig, er en kopp definitivt mer enn nok ... ;-)

  SvarSlett
 2. Heldig! En slik maskin må være deilig å ha i hus:)

  SvarSlett
 3. Har samme maskinen her i hjemmet, og er kjempefornøyd. Før hadde vi en stor flott maskin, som kvernet kaffen, melkeskum osv.. men den bråket sånn, at jeg hold på å bli gal.Så jeg var ikke så veldig lei meg når den ble byttet ut :=) koser meg med denne enkle kaffemaskinen.
  Karin fra Stokmarknes

  SvarSlett
 4. Kaffemaskin er utrolig kjekt. Før hadde jeg en lei uvane med å trakte ei hel kanne kaffe hver gang jeg skulle ha kaffe uansett om jeg i praksis bare skulle ha et krus eller to. Jeg har tømt ut en del kald kaffe, for å si det sånn. Nå kan man få en kopp knallgod kaffe med et lite trykk. :)

  SvarSlett
 5. Hei.Gratulerer så mye med kjempe fin gave.Har aldrig prøvd kaffemaskin så jeg har ikke noe erfaring med det.Kos deg masse med kaffen å ha en riktig fin uke videre i det nye året.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 6. Kaffemaskin er gull! Jeg har også den gamle trakteren på plass kun når foreldrene mine eller svigers er på besøk...

  SvarSlett
 7. Hei..., den nye kaffemaskinen din ser veldig flott ut. Hvis jeg hadde vært en kaffeelsker skulle jeg garantert hatt en sånn, men jeg drikker ikke kaffe, så da syns jeg ikke at jeg trenger en sånn fancy maskin.

  klem

  SvarSlett
 8. Så snill venninne du har, det var en fin presang! ;D Gleder meg til å komme på besøk å få servert en herlig kopp kaffe :D Håper alt står bra til i det nye året så langt og at dette blir et knallår :) *StorklemTonje*

  SvarSlett
 9. Takk for hyggelige kommentarer, og kaffemaskinen er veldig bra. Men jeg kommer til å bevare Moccamasteren også, klarer ikke helt å kvitte meg med den sjøh :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Stella Polaris av Myriam H. Bjerkli

Kniv av Jo Nesbø

Sjelevarmer