lørdag 12. februar 2011

Deichmanske bibliotek

Jeg skrev på nyttårsaften at jeg skal begynne å låne bøker på biblioteket og ikke kjøpe så masse. Men så gikk dager, uker og en måned, og jeg hadde ikke ordnet meg lånekort, og attpåtil kjøpt en bok...det var ikke helt etter planen, men......nå er lånekortet på plass, og den første dagen turde jeg nesten ikke å gå inn på biblioteket. Det var jo så stort, og hvor er bøkene som jeg kan like? Og skal jeg spørre en veileder? Syntes det var nesten pinlig den første gangen jeg var der...Er det ikke ganske lett å låne bok, så trenger jeg hjelp til det? :-)
Men i dag tok jeg meg sammen, hadde god tid, spurte en veileder og gikk rundt blant hyllene, og så bøker jeg har lest mye om på diverse blogger, og bøker jeg aldri har hørt om :-)
De to bøkene som ble med meg hjem er de jeg har fotografert under. Har lest mye om de rundt om de to bøkene på diverse blogger og gleder meg til å lese de når jeg er ferdig med den jeg holder på.
Men jeg kjenner jeg er fornøyd med å ha begynt å låne bøker, selv om jeg på nettsidene til Deichmanske leser at det er 4 måneders ventetid på Innsirkling 2... :-)

11 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye! Har aldri vært på Deichmanske, det ser veldig stort ut! Og da er det jo masse fine bøker der :-) God helg!

  SvarSlett
 2. Takk, takk Solgunn!! Og det var jo du som ga meg et spark bak til å gå dit også, hvilket er veldig bra!! Veldig stort og mange fine bøker, det blir en del turer dit etterhvert altså!

  God helg til deg også :-)

  SvarSlett
 3. Ah, Deichmanske.... der har jeg sittet mange timer og lest til eksamen. Og lånt mange bøker!

  SvarSlett
 4. Sikkert mange gode bøker der:)

  SvarSlett
 5. Deicmanske.. Det er lenge siden. Det var alltid en god opplevelse å låne bøker på biblioteket. Hadde jeg bare ikke så mange uleste bøker hjemme...

  SvarSlett
 6. Bra du spurte en veileder om hjelp!
  God leselyst :-)

  SvarSlett
 7. Jeg også liker å gå på biblioteket, se på alle de fine bøkene de har. Like spennende hver gang ... om det er noe nytt :)
  Ha en god natt, klem.

  SvarSlett
 8. Du er hjertelig velkommen til Musikkavdelingen, også :-) Der finner du nesten 40 000 CDer, noen tusen musikkfilmer på DVD, noter, bøker - ja, du kan til og med låne hjem en ukulele, gitar eller bongotrommer!

  SvarSlett
 9. Eller til en filial av Deichman. De er ikke like skumle å gå inn på.. ;)

  SvarSlett
 10. Da skal jeg kikke inn i musikk avdelingen neste gang jeg er der, men en bongotromme kommer jeg nok ikke til å låne :-)

  SvarSlett
 11. Hei
  Beste bibliotek noen sinne jeg har møtt

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...