torsdag 24. februar 2011

VM på ski i Oslo

I kveld dro jeg ned til byen for å overvære premieutdelingen etter sprinten. Jeg hadde allerede forberedt meg på to gull, men deppet ikke over at det ble svensk seier på herrenes sprint, men det skulle ha vært Emil Jönsson og ikke Marcus Hellner som vant, synes jeg.
På Karl Johan var det skulpturer som var lagd av snø og is, og det meste var basert på Edvard Munchs malerier.
Det sto mange slike isblokker med Edvard Muchs' "Skrik".
Og det var tjukt med folk, så premieutdelingen så jeg på storskjerm. Og her får Petter Norhug Jr. sin sølv-medalje.
Og her har Marit Bjørgen fått sin gull-medalje. Og for en opplevelse det må ha vært når hele universitetsplassen ropte "Marit, Marit", da hun fikk medaljen. I tillegg til den opplevelsen det må ha vært i Holmekollen. Hun får nok flere gull i Oslo enn i Vancouver, altså flere enn 3, tror jeg :-)(Bildene er dårlige da jeg fotograferte storskjermen og så var det så kaldt at jeg orket ikke å justere instillingene, derfor brukte jeg auto innstillingene).

4 kommentarer:

 1. Flotte isskulpturer:) Det er nok en fin opplevelse og overvære premieutdelingene!

  SvarSlett
 2. Kunne godt tenkt meg å være i Oslobyen,, ikke bare for store prestasjoner på idrettsarenaen, men for stemningen :)

  Klem :)

  SvarSlett
 3. Vi var oppe i Kollen og så sprinten, og det kokte. Så skjønner det må ha vært en stor opplevelse for utøverne når hele stadioen feks roper Marit, Marit. Etterpå var vi så slitne at vi dro hjem, men vi var i sentrum og så på VM-åpninga kvelden før. Masse folk, og mye liv. Spiller ikke så stor rolle om man må se på storskjermen da :)

  SvarSlett
 4. Heidi: Jeg tror heller ikke jeg hadde reist til byen etter en dag i Kollen - men det må ha vært en utrolig opplevelse å være der. Det gjør jo ingenting om en ikke ser stjernene, det er så mye liv, folk og stemning at det veier opp for alt :-)

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...