onsdag 9. mars 2011

Et kupp på Epla :-)

Jeg har lenge lest og hørt om Epla, og sett fine ting der, men ikke kjøpt noenting. Helt til mandag da jeg falt totalt for dette armbåndet som heter "Herlig". Dette smykket og mange fine smykker fant jeg på den fine bloggen Fin i formen. Jeg kjøpte det mandag kveld, og allerede i dag kom det!
Jeg tok det på hånda med en gang og er så fornøyd og glad - dette kommer jeg til å bruke mye!!
Det kan også brukes rundt halsen, men siden jeg heller liker å bruke skjerf, så kommer jeg til å bruke dette rundt armen.
Og så var det så fint innpakket også!!

7 kommentarer:

 1. Det kan jeg godt forstå at du falt for... det er jo lekkert og så lilla perler som jeg elsker :)
  Ha en fin kveld, klem.

  SvarSlett
 2. Stilig! Og morsomt å ha noe som ikke er masseprodusert :-)

  SvarSlett
 3. Hei! Så godt at du er fornøyd med smykket, og så fint blogginlegg du har laget om det :) Koselig å se at det allerede har funnet veien rundt håndleddet ditt. Ingenting bedre enn å vite at smykkene jeg selger blir brukt:)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Det ser ut som du har gjort et flott kjøp:)

  SvarSlett
 5. Turkis :-D Fint smykke. Jeg liker også tingene som Margrethe lager!

  SvarSlett
 6. Kjempeflott kjede/armbånd!
  Ser at du hadde begivenhetsrike VM dager. Måtte være moro å være både på stadion og utenfor universitetet på kvelden... Herlig at vi tok så mange gull.
  I kveld skal visst Northug være gjest på Skavlan, det må jeg bare se. han kommer sikkert til å hisse på seg noen svensker der også!

  Go'helg!

  SvarSlett
 7. Hei.Det var kjempe fint.Virkelig kjempe nydelig.Mye fint i Epla.Men synes det er veldig vanskelig å få solgt men det er sikkert for at det er så mye dær.Mange om beinet.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...