onsdag 4. mai 2011

Handverkarane

For noen måneder siden spurte en kollega av meg om jeg ville være med på et stykke som heter "Handverkarane" på Det Norske Teateret. Jeg svarte ja, uten å vite hva stykke handlet om, og stykket var veldig bra!!

Det handler om et par som pusser opp drømmeboligen, og har hyret håndverkere svart. Disse håndverkerne kommer og går som det passer seg selv og krever stadig forskudd.

Historien er satt på spissen, men det ligger mye sant i det. Norge er vel det landet hvor folk pusser opp alt mest, så det hørtes ut på latteren i salen at det var mange gjenkjennende episoder for mange.

Det Norske Teateret er kjent som nynorsk-teateret, men det var mest dialekter i dette stykket. Det var trøndersk, bergensk og østlandsk blant annet, og skuespillerne var veldig bra. Anbefales!

3 kommentarer:

  1. Hehe, vet ikke om jeg tør å gå og se på det. Har jo nettopp kjøpt drømmeboligen og lurer på hvordan i all verden jeg skal få pusset den opp...

    SvarSlett
  2. Eller kanskje nettopp derfor Ragna, slik at du vet hvilke håndverkere du skal holde deg unna? :-)

    SvarSlett
  3. Høres ut som et artig stykke!

    SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...