torsdag 26. mai 2011

Kate Morton - jeg er en fan :-)

I går var Kate Morton på Tanum for å signere bøker - og litt barnslig som jeg er, var jeg der og fikk signatur til boka mi. Jeg har foreløpig lest bare en bok av henne, men jeg er en fan!! De to andre bøkene ligger på vent :-) Jeg stilte meg i kø og var nummer to. Hun kikket opp og spurte "How are you?" Jeg smilte og sa takk og spurte om det samme. Så kikket hun på meg igjen og sa "I love your scarf. What a beautiful colour". Skjerfet var rosa med grønne blader, som er ett av favoritt skjerfene mine faktisk :-)

Og hun lurte på om jeg ville ha signaturen skrevet til meg, og det ville jeg selvsagt - og her er bok-hilsen fotografert.
Og da jeg spurte om å få ta et bilde så reiste hun seg for å stille seg opp, men jeg syntes køen begynte å bli så lang, derfor sa jeg det var helt OK om hun satt. Men du verden så jordnær og søt hun er. Som sagt jeg er en fan, og skal lese alle hennes bøker, det bestemte jeg meg for i går :-)

4 kommentarer:

  1. Der skulle jeg også gjerne ha vært :) Kan tenke meg det var stort. Hun har en nydelig håndskrift :)

    SvarSlett
  2. Hei.Så koselig da.Koselig å få bilde og autograf.Minner for livet.Er ikke ver dag man møter kjendiser,forfatter.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

    SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...