søndag 12. juni 2011

Gjenferd av Jo Nesbø

Gjenferd er lest ut! Heldigvis var det dårlig vær i går, og jeg kom ganske langt, men måtte vente til i dag før jeg ble helt ferdig.

Harry Hole er igjen i Oslo, etter tre år i Asia. Han har fått rede på at sønnen til kvinnen han elsker, Oleg Rakels sønn, er fensglet for narko drap. Drapet er oppklart, men siden saken er personlig så blir dette en nesten umulig sak for Harry Hole å løse.

Dette er en veldig god bok, og Jo Nesbø skuffer ikke. Det er spenning fra start til slutt, og det var vanskelig å legge fra seg boken.

Mange kritikerer sier at dette er den beste boken om Harry Hole, det er jeg ikke enig i. Jeg holder på Rødstrupe som den beste så langt. Men veldig god er den. Og jeg vil ikke skrive mer, det er bare å si: les den!

Boka: kjøpt selv

6 kommentarer:

 1. Skal nok leses etterkvart. :) Blir litt sånn av og til at ein må berre lese dei uansett når ein først har byrja på ein serie. ;)

  SvarSlett
 2. Nå er jeg ferdig med boken også... :O) Boken er kjempebra, men ikke den beste han har skrevet, men den er veldig bra alså..... ;O)

  Litt trist å være ferdig med den!

  SvarSlett
 3. Godt å høre at den var bra:)

  SvarSlett
 4. Min ligger på eit postkontor kan eg tippe, og eg håper den dumper ner i postkassen ein av dei nærmaste dagane. Når den gjer så hiver eg alt anna til side og kryper godt ner i sofaen:-)

  SvarSlett
 5. Dere som ikke har lest den, igjen må jeg si: Gled dere :-)

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...