tirsdag 12. juli 2011

Kretsen av Alexandra Beverfjord

Lite håndarbeid og mye bøker på bloggen min nå, det går i rykk og napp dette her. Men det jeg holder på med av hekling og strikking er halvferdige ting, bøker blir en ofte ferdig med.

I fjor høst leste jeg Bokelskerinnens anmeldelse av Kretsen av Alexandra Beverfjord og tenkte at denne skulle jeg lese en gang. Da jeg gikk forbi Bislet Bok i forrige uke, så var denne boken satt ned med 300 kroner, og boka var i hardt cover også, da kunne jeg ikke la den gå fra meg.

Boken starter med et drap på en 19-årig BI-student, Helle Isaksen. Hun bor sammen med ei studievenninne og ikke lenge etter drapet forsvinner flere unge jenter for så å bli funnet drept på makabre vis.

Journalistene Joakim Lund Jarner og Agnes Lea får til oppdrag å dekke dette drapet og de kommer raskt over spor som hinter om at det er en maktelite som utnytter unge jenter.

Dette høres vel kanskje ikke ut som et spennende plott, men Beverfjord har skrevet et skikkelig page-turner. Jeg brukte litt over en dag på boka, og jeg leser ikke spesielt fort altså. Det var virkelig spennende og personene i boken var også interessante å følge. Vanligvis kan jeg bli irritert over en av karakterene, men jeg ble ikke det denne gangen her.

Tror boken kommer i pocket nå, og den fortjener å bli lest. Beverfjord er også i gang med en oppfølger, skal nok lese den når den kommer ut også.

Boka: kjøpt selv.

2 kommentarer:

  1. Jeg gleder meg veldig til oppfølgeren av denne :) Fikk veldig Liza Marklund - følelse da jeg leste den. Takk for link :)

    SvarSlett
  2. Jeg har enda ikke lest krim av Liza Marklund, kun de tre bøkene om Maria Eriksson som flyktet fra sin voldelige mann og fikk visum med familien i USA. Forøvrig tre gode bøker.

    :-)

    SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...