mandag 25. juli 2011

Oslo sentrum - mandag morgen og ettermiddag

Dette blomsterhavet er utenfor Oslo Domkirke - dette er fra mandag morgen. En god del lys brant, til tross for en del regn, som det var natt til mandag.
Fikk omsider tak i en rosebukett og dro ned til Oslo med en lysrosa, langstilket rose. Denne knakk og måtte bli igjen hjemme.
Men det ble ikke rose-tog, det var altfor mye folk. Alle ble stående og hevet rosen i været. Apellene som ble holdt av Kronprinsen, Statsministeren, AUF-lederen, en leder for en organisasjon jeg ikke husker navnet på og ordføreren var kjempefine. Men aller sterkest var det da Maria Solheim sang "En himmel full av stjerner".
Det var mange med roser og noen med små flagg på halv stang.
Og dette er på vei hjem, det var ufattelig mange mennesker som var ute - noe som var kjempeflott.

3 kommentarer:

 1. Hei Gro.
  Jeg fulgte markeringen på tv'n i går, det var mange flotte taler og ikke minst sanger. Helt utrolig hvor mange mennesker som hadde møtt opp.

  Jeg er helt tom for ord, en fryktelig handling!

  Ser du har hatt en flott tur på Hartdangervidden!

  klem

  SvarSlett
 2. Jeg kjenner tårene presser på når jeg ser på bildene. Det er helt fantastisk at landet har vist så mye kjærlighet etter fredagens tragiske hendelser, et lys i mørket.

  SvarSlett
 3. Det er helt utrolig å se på alle blomstene som ligger rundt statuene, foran Stortinget, foran Fredsenteret og ikke minst foran Domkirken. Det er veldig flott!

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...