lørdag 29. oktober 2011

Noen andre som opplever dette?

Jeg lurer på hvorfor det er så mange treff på bloggen min, men ikke på noe spesielt innlegg. Alle disse treffene er ikke i Norge heller, men mot USA. Er det flere andre enn meg som opplever dette om dagen?

Jeg synes det er gøy med treff på bloggen, men da av noen som kanskje legger igjen en kommentar, og i hvertfall er innom ett bestemt innlegg. Jeg synes dette er pussig, og lurer på hva jeg kan gjøre mot det, eller er det bare å vente på at det går over?

For bloggen min er ikke så spennende at 620 treff på en vanlig lørdag er helt vanlig..., det er derfor jeg spør :-)

Fant spørsmålstegnene her.

17 kommentarer:

 1. Jeg skjønner det heller ikke - har 800 treff bare i ettermiddag... men de blir ikke registrert som besøk - bare på telleren - rart!

  SvarSlett
 2. Ja, de registreres som treff på telleren. Men jeg er litt glad du har det "samme problemet" også, da det vel "noe som går" på blogspot. Ble litt paff, så måtte jeg stille spørsmålet :-)

  SvarSlett
 3. Det kan være fordi dere har bokomtaler på bloggen som er skrevet av internasjonale forfattere, slik at bloggene deres dukker opp som treff når man Googler. Bare en tanke fra meg, aner ikke om det er løsningen. Jeg har også treff fra utlandet, men har tenkt at det kan være følgere fra den utenlandske bloggen min som bare er litt nysgjerrige.

  SvarSlett
 4. Mari: det hadde jeg skjønt om det var treff på noen av innleggene/bloggpostene. Men de står rolig, det er bare telleren som har ett utrolig høyt tall i dag, og jeg synes det er pussig. Når jeg har postet ett innlegg så er treffene på 100 - 170 pr dag, derfor er over 650 (som det er nå) unormalt høyt.

  Men selvsagt, noe av grunnen kan det være, men ikke hele.

  :-)

  SvarSlett
 5. Hmm.. da er det nok en annen grunn ja. Mystifistiske greier!

  SvarSlett
 6. Ja, veldig mystifistisk :-) Er rolig enda på telleren ser jeg, så kanskje det var et "dagsfenomen" i går?

  SvarSlett
 7. Min var på ca. 620. Enten må det være feil eller har blogspot begynt å telle på en annen måte. Det er langt fra det som er normalt hos meg. I går postet jeg ikke noe heller. Jeg heller mot at det må være en feil.

  SvarSlett
 8. Askeladden: blir beroliget av å høre at andre som har en blogspot-blogg også opplevde dette. Da var det nok bare en feil av ett eller annet slag. :-)

  SvarSlett
 9. Det er spam.
  Du kan lese om det her bla
  http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?tid=1673f39847c5ac1c&hl=en

  Ser ut til å ramme mange blogspot blogger og besøkene kommer fra en rekke forskjellige sider. Ikke klikk, jeg gjorde det og det var rene spam, pop-up helvete. Poenget er at de lokker treff til sine sider ved at vi er nysgjerrige og klikker.

  SvarSlett
 10. Takk Ingalill, leste om det på linken din, men klikket ikke på adressene, som du advarte mot. Nå vet jeg i hvertfall hva det er.

  SvarSlett
 11. Nå skjønner jeg hvor dere så den statistikken, jeg bruker nemlig Statcounter.com for å se på min statistikk. Da jeg tittet på Google sin så jeg at den viste 1,079 treff i går noe som ikke stemmer med virkeligheten :) Flott oppklaring, Ingalill.

  SvarSlett
 12. Ja, det var det var kanskje litt uklart fra min side, men det var Google sin statistikk jeg så og ble veldig overrasket over. Men heldigvis fikk vi oppklaring av Ingalill :-)

  SvarSlett
 13. Det er jo synd at firmaer bruker bloggene for og fremme seg selv. Sikkert lurt å ikke klikke ja.

  SvarSlett
 14. Så rart, har ikke opplevd det selv. Kikket gjennom besøksstatistikken min på Sitemeter og var ikke noe unormal der. Og Bloggurat - statustikken min har også holdt seg stabil.

  Spam er skikkelig irriterende.

  SvarSlett
 15. Tror det er bare statistikken hos Google det gjelder, altså kun den du ser på Blogger kontrollpanelet ditt :)

  SvarSlett
 16. Ulla-Bella, skjønner ikke helt poenget med å fremme seg selv nei. Jeg synes det er gøy med mange besøkende, men det er bare hvis noen finner bloggpostene interessante eller inspirernde f.eks.

  Bokselskerinnen, det er som Mari sier - den statistikken du ser som en fane når du logger deg på bloggspot.

  Mari, bra du presiserte hvilken statistikk det gjelder! :-)

  SvarSlett
 17. Hei!
  har også opplevd større besøk på bloggen min i det siste, veldig mange fra USA.
  Ønsker deg en strålende uke, Gro!

  klem

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...