søndag 19. februar 2012

I mangel på oppfinnsomhet akkurat nå...

...så plukket jeg frem de heklete lappene som jeg heklet i forbindelse med Olava Verdens Bestemorswap i fjor, og de jeg fikk byttet til meg også.25 lapper i forskjellige størrelser og farger er det foreløpig, men det gjør ingenting, jeg tror det kan bli sjarmerende.
Dette er noe jeg drar frem når jeg ikke har all verdens oppfinnsomhet. Skal snart sette meg ned og skrive ned hva jeg har tenkt å forberede til jul, så har jeg en plan. Da er lapper som dette helt OK å holde på med, mens en ser på TV eller hører på musikk.
Har samlet alt bomullsgarnet i min fine Søstrene Grene pose som jeg kjøpte i København. Den er lilla og fin akkurat som jeg liker :-)

4 kommentarer:

 1. Mange fine og fargerike lapper:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk!! Noen dager trenger en litt farger rundt seg, og da er et slikt teppe morsomt å holde på med! :-)

   Slett
 2. Hehe... Samme Søstrene Grene-pose har jeg. I det ellikkenske hus er den derimot brukt til skittentøy, siden vi har mer skittentøy enn garn :) Akk, nå fikk jeg mye mer lyst til å hekle lappeteppe enn å sette på vaskemaskinen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er jo så fin denne posen, syns jeg da :-) Og i Groskros verden er det altfor mye garn...., og ja, hekling er morsommere enn å vaske klær :-)

   Slett

Biografi lesesirkel XXVI

Lyn. En roman om Nikola Tesla Jeg har hatt tidenes bloggpause, over en måned faktisk, men jeg har lest noen bøker som jeg kommer til å...