I mangel på oppfinnsomhet akkurat nå...

...så plukket jeg frem de heklete lappene som jeg heklet i forbindelse med Olava Verdens Bestemorswap i fjor, og de jeg fikk byttet til meg også.25 lapper i forskjellige størrelser og farger er det foreløpig, men det gjør ingenting, jeg tror det kan bli sjarmerende.
Dette er noe jeg drar frem når jeg ikke har all verdens oppfinnsomhet. Skal snart sette meg ned og skrive ned hva jeg har tenkt å forberede til jul, så har jeg en plan. Da er lapper som dette helt OK å holde på med, mens en ser på TV eller hører på musikk.
Har samlet alt bomullsgarnet i min fine Søstrene Grene pose som jeg kjøpte i København. Den er lilla og fin akkurat som jeg liker :-)

Kommentarer

  1. Svar
    1. Takk!! Noen dager trenger en litt farger rundt seg, og da er et slikt teppe morsomt å holde på med! :-)

      Slett
  2. Hehe... Samme Søstrene Grene-pose har jeg. I det ellikkenske hus er den derimot brukt til skittentøy, siden vi har mer skittentøy enn garn :) Akk, nå fikk jeg mye mer lyst til å hekle lappeteppe enn å sette på vaskemaskinen.

    SvarSlett
    Svar
    1. Den er jo så fin denne posen, syns jeg da :-) Og i Groskros verden er det altfor mye garn...., og ja, hekling er morsommere enn å vaske klær :-)

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Kniv av Jo Nesbø

Arbeidsnever av Jan Kristoffer Dale

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri