mandag 5. mars 2012

Er trening farlig? :-)

Selvsagt ikke!! Men for meg kan det være litt småskummelt... En av mine absolutte favoritt-sanger er Jokke & Valentinernes sang: "Her kommer vinter'n". Når de synger: "er du av typen som er glad i sport, men bare på TV'en og bare nå vi vinner", kunne de like gjerne ha sunget om meg. Men så i går tok jeg på meg joggeskoene og skulle ta meg en tur, etter at jeg hadde sett på sport hele søndagen. Tidligere i år har så har jeg jogget opp og ned Akerselva, men nå skulle jeg ta en rundtur rundt Bislet og St.Hans haugen, og der er det trikkeskinner... Så i går snublet jeg over de på Adamstuen, og slo meg litt. Tok meg for med høyre hånd og venstre kne, og det var litt hovent og vondt i går kveld. Men i morges var hånden verre og jeg måtte på Legevakten å sjekke om det var brudd, og det var det gitt, et lite ett.

Men det som gjorde meg glad var at det var så mange som stoppet opp og lurte på om det gikk bra med meg. Det gjorde det, selv om jeg redd for å besvime som jeg var, lå rett ut på fortauet. Jeg visste at jeg ikke kom meg hjem, så jeg ringte en av mine beste venninner og spurte om hun kunne hente meg, det er jeg også veldig takknemlig for.

Så nå sitter jeg her med gips, ikke så alvorlig brudd, jeg skal sjekke det neste mandag, men det som er hell i uhell er at jeg fikk LILLA gips, favorittfargen min!! Og i tillegg er det mange uleste bøker i bokhylla mi fra jula og Mammutsalg, så jeg får nok kveldene til å gå, selv uten hekling og strikking.

12 kommentarer:

 1. Huffameg og stakkars deg! Godt at du har "Alltid Amber" på lur. Når du leser den kommer du til å glemme både gips og mere til ;) Klem fra Anette :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Anette, "Alltid Amber" ligger på lur til jeg er ferdig med "Mot nordavinden" :-)

   Slett
 2. Ja, det må jeg si var en herlig farge på gips ;)) Det hørtes ikke deilig ut! Ønsker deg god bedring og kos deg med alle de fine bøkene dine med god samvittighet ;))

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Linda, fargen er helt nydelig, og det hjelper litt :-)

   Slett
 3. Nesten litt stas når gipsen styler garderoben... Riktig god bedring. La strikkepinnene hvile og på med lesebrillene!
  :-) Berit

  SvarSlett
  Svar
  1. Såpass må det være vet du Berit :-)

   Slett
 4. Joda, treninger farlig, best å la det være ;) He he

  God bedring og god lesing!

  SvarSlett
 5. Uff, så kjedelig! Håper bruddet tilhelet raskt, slik at du igjen er i full vigør! På meg er det brodder - absolutt hele tiden!

  SvarSlett
 6. Takk Rose-Marie, brodder er lurt! Har vurdert det jeg også, men her var det nok bare høy trikkeskinner som lurte meg... :-)

  SvarSlett
 7. Huff og huff! Men bra du fikk fin farge på sørgeligheten, og god bedring!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk - og det er den fineste gipsen du kan tenke deg altså Solgunn :-)

   Slett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...