søndag 18. mars 2012

Smakebit på en søndag #11

Smakebit på en søndag, er et konsept som Mari fra bloggen Flukten fra virkeligheten står bak. En slår opp i boka en leser nå, og poster et avsnitt, som ikke skal røpe for mye av handlingen men friste nok til at andre kan komme til å plukke opp boken. Og nå leser jeg en bok mange krimelskere har lest før meg, "Borderline" av Liza Marklund.Jeg har lest bare litt under en tredjedel, og er på side 100:
"Annika tok opp avisen. "Svenske småbarnsfaren Thomas gissel i Kenya". Gulvet begynte å gynge, og hun slapp papirbunken som om hun skulle ha brent seg."
Dette er den første boken jeg leser om Annika Bengtzon, og jeg tror jeg mister noe av handlingen vet at det er referert til ting som har skjedd før, som sikkert har vært en del av plottet i de første åtte bøkene. Vet ikke helt om jeg synes det er superspennende, men det er foreløpig nok spenning til at jeg leser videre.

God søndag!

20 kommentarer:

 1. Har aldri lest noe av forfatteren før, blir spennende å høre hva du syntes. Spennende smakebit:-)) Ha en fin Søndag:-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, har kommet litt lengre nå - og det er lovende altså :-)

   Slett
 2. Den boka har eg sett på leeeeenge, og eg har veldig lyst til å lese henne. =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har ikke tenkt å lese denne i det hele tatt, men så fikk jeg den til jul - og da må jeg lese den :-)

   Slett
 3. Jeg har nettopp lest denne. Men jeg har også lest bøkene som kommer før, og jeg ville lest dem i rekkefølge. Når det er sagt likte jeg veldig godt boken, og spesielt godt slutten :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Astrid Terese, da gleder jeg til å lese videre :-)

   Slett
 4. Jeg er veldig glad i Liza Marklund sine bøker. Denne kjøpte jeg for ikke så lenge siden, men foreløpig har den ikke kommet lenger enn til krimhylla ;) Gleder meg til å lese den!
  Ønsker deg en glad søndag :))
  Pia

  SvarSlett
  Svar
  1. Vet du, nå har jeg kommet mye lengre og boken blir bedre og bedre, så som Marklund fan kan du glede deg :-)

   Slett
 5. Eg har lest endel Marklund før, og eg har denne på nattbordet. Skal snart lese den og gleda meg. Eg lika Liza Marklund sitt forfatterskap, likte spesielt "Sprengeren". :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. "Sprengeren" var vel bok nr en? Jeg burde nok ha lest de åtte foregående..., siden "Borderline" er bok nr ni :-)

   Slett
 6. Jeg har lest de andre krimbøkene til Liza Marklund, og jeg liker dem godt. Så denne skal leses - snart :-)

  God søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Da kan du nok glede deg, bra bok etterhvert dette :-)

   Slett
 7. Takk for smakebiten, vil vite mer:) Har blitt nyskejrrig på disse bøkene, kanskje jeg skal låne den en dag:) Ha en fin søndagskveld:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, denne kan du trygt låne, jeg anbefaler den på grunnlag av det jeg har lest :-)

   Slett
 8. Lurt med en smakbit på søndag:) Boken høres spennende ut også.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det med smakebit av en bok er lurt, det er en morsom måte å oppdage nye bøker på :-)

   Slett
 9. Jeg er snart ferdig med bok nummer 8, En plass i solen og har lest nesten alle de foregående med en lang pause før jeg nå har lest to på rad. Jeg synes det er forfriskende at det handler om en relativt ung kvinne istedenfor middelaldrende menn. Det var ihvertfall en fordel å lese de to jeg har lest nå etter hverandre for de henger delvis sammen også i plottet. Ellers er det jo Annika sitt privatliv og det kan det nesten bli litt mye av til tider, så ikek sikekrt du har gått glipp av så mye der:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Silje, jeg er helt enig med deg at det er bra at det er en ung kvinne og ikke bare menn som er hovedpersonen i en krimserie. Og dess lengre jeg leser i boken, dess bedre liker jeg den, spent på slutten nå :-)

   Slett
 10. Det er mulig jeg har misforstått totalt, men er det ikke en kinofilm hvor rollefiguren Annika Bengtzon har hovedrollen som ruller over kinoskjermene om dagen?

  Jeg har lest en bok av Liza Marklund tidligere og det er krimromanen hun har samarbeidet med James Patterson om; Postcard Killers. Den var helt grei, spennende nok for en som meg som ikke leser så mye krim. Denne serien høres lovende ut og den har jo mange trofaste fan, tusen takk for smakebiten :)

  Nå er jeg online igjen og det er herlig :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Du har helt rett Mari, tror det er Nobels testament eller noe sånt som går på kino. Og serien om Annika Bengtzon har mange fans, og har en først begynt å lese om en krimhelt/heltinne, så vil en gjerne følge med. Jeg vil gjerne vite hvordan det går i bøkene til Jo Nesbø, Unni Lindell og Camilla Läckberg blant annet :-)

   Så bra du er online, har savnet bloggposter fra deg :-)

   Slett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...