fredag 13. april 2012

Mange lapper små...fortsettelse :-)

I fjor på denne tiden mottok jeg 15 hekle-lapper fra en Bestemor-SWAP som Olavas Verden arrangerte, og jeg heklet 15 like lapper, og mottok 15 ulike lapper. I etterkant har jeg heklet flere og i løpet av påsken kom jeg til 49. Så spurte jeg mitt yngste tante-barn om hun ville ha et teppe heklet av meg, og hun svarte "ja, men tante, senga mi er 2.20 x 1.60...". Det betyr 80 lapper, og jeg har handlet mer garn.Det svarte garnet skal jeg bruke til å hekle kant i rundt, det har jeg gjort på 32 av de allerede. 50 gram passer akkurat til 8 lapper.
Så da er det 17 igjen som skal skal ha svart kant, i tillegg til de 31 som ikke er heklet... :-)
Men det er veldig hyggelig at niesen min ville ha et teppe, så jeg hekler det så gjerne :-)

6 kommentarer:

 1. De er kjempe fine, det blir nok ett fint teppe:) Du er flink:)

  SvarSlett
 2. Så fine lapper, nydelige fargesammenssettninger:) Heldig niese som har så snill tante:) Ha en fin helg:) Kos deg med heklingen:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Gråbekka, litt heldig hun niesen ja :-)

   Slett
 3. Oi, litt av noen prosjekter du har begynt på. Har litt liten tålmodighet for slikt, men beundrer alle som kommer i mål med sine bestemorsruter. Fine farger forresten!

  Leste i et av dine tidligere innlegg din omtale av "Bokbindersken". Jeg har samme bok stående på vent i hylla. Har lest så mye positiv omtale, så jeg har gledet meg til å starte på boka. Nå ble jeg litt betenkt......

  Riktig god helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Janne,

   Nei, du må lese "Bokbindersen", dette er bare min mening :-D Takk for hyggelig kommentar angående lappeteppet :-)

   Slett

Pause!

Jeg har lenge slitt med blogg-motivasjon, men nå må jeg ta en pause. Jeg leser bøker, men det er det å logge meg på og skrive en omtale som ...