fredag 13. april 2012

Mange lapper små...fortsettelse :-)

I fjor på denne tiden mottok jeg 15 hekle-lapper fra en Bestemor-SWAP som Olavas Verden arrangerte, og jeg heklet 15 like lapper, og mottok 15 ulike lapper. I etterkant har jeg heklet flere og i løpet av påsken kom jeg til 49. Så spurte jeg mitt yngste tante-barn om hun ville ha et teppe heklet av meg, og hun svarte "ja, men tante, senga mi er 2.20 x 1.60...". Det betyr 80 lapper, og jeg har handlet mer garn.Det svarte garnet skal jeg bruke til å hekle kant i rundt, det har jeg gjort på 32 av de allerede. 50 gram passer akkurat til 8 lapper.
Så da er det 17 igjen som skal skal ha svart kant, i tillegg til de 31 som ikke er heklet... :-)
Men det er veldig hyggelig at niesen min ville ha et teppe, så jeg hekler det så gjerne :-)

6 kommentarer:

 1. De er kjempe fine, det blir nok ett fint teppe:) Du er flink:)

  SvarSlett
 2. Så fine lapper, nydelige fargesammenssettninger:) Heldig niese som har så snill tante:) Ha en fin helg:) Kos deg med heklingen:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Gråbekka, litt heldig hun niesen ja :-)

   Slett
 3. Oi, litt av noen prosjekter du har begynt på. Har litt liten tålmodighet for slikt, men beundrer alle som kommer i mål med sine bestemorsruter. Fine farger forresten!

  Leste i et av dine tidligere innlegg din omtale av "Bokbindersken". Jeg har samme bok stående på vent i hylla. Har lest så mye positiv omtale, så jeg har gledet meg til å starte på boka. Nå ble jeg litt betenkt......

  Riktig god helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Janne,

   Nei, du må lese "Bokbindersen", dette er bare min mening :-D Takk for hyggelig kommentar angående lappeteppet :-)

   Slett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...