søndag 22. april 2012

Smakebit på en søndag #16

 Nok en søndag, og Flukten fra virkelighetens ukentlige utfordring Smakebit på søndag. Da slår en opp i boken en leser nå og deler ett avsnitt, uten å røpe for mye.
 Jeg har akkurat begynt på Arild Stavrums "Golden boys". Og jeg er kommet på side 36, og det siste jeg leste på side 35 var:


"Som på signal satte bartenderen ned den ferdige rørte Old Fashioned. Golden lukket øynene og tok en god slurk. Han hadde kontroll på de to fra Everton han trengte. Øvrige representanter ville være som damasktapeten på the Wimborne Room på The Ritz, pynt uten innflytelse. 
 Dealen var sikret"
Dette er krim fra fotballmiljøet og Arid Stavrum er en tidligere fotballspiller (og spilte blant annet på mitt favorittlag Molde). Han har tidligere skrevet "31 år på gress" som jeg likte veldig godt, så jeg har store forventninger til denne boken, og det har begynt bra.

God søndag!

24 kommentarer:

 1. Tusen takk for smakebiten:-) dette er en bok jeg ble nysgjerrig på og er spent på å høre hva du syntes om den.

  Ha en fin Søndag:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Beathe, omtale kommer nok i løpet av uka, tror jeg leser fortere denne uka enn forrige sjøh :-)

   Slett
 2. Denne krimromanen er helt ukjent for meg. Tusen takk for smakebiten, Gro. Leser du forresten Harper Lee nå også? "Drep ikke en sangfugl" er på listen over mine absolutte favoritter.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Mari, denne krimromanen er helt ny også, så det kan være noe av grunnen. I tillegg er jeg litt over gjennomsnittet sportsintr., og på den måten fikk jeg med at Stavrum skulle gi ut denne boken.

   Jeg begynte på "Drep ikke en sangfugl", men har en laaaang pause. Jeg greier bare ikke å komme videre, men den står der for at jeg skal få dårlig samvittighet og plukke den opp og lese den ferdig. Jeg vet nemlig at både du og Rose-Marie liker den, mens jeg sliter med å fortsette :-)

   Slett
 3. Tydelig at dette var noe med fotball og krim å gjøre, ja. Tror ikke det er boka for meg. Takk for smakebiten!

  SvarSlett
  Svar
  1. Elin, er du glad i krim, så kan dette være en god bok lell :-)

   Slett
 4. Kan være verdt å ta en nærmere titt på... Takk for smakebiten.

  SvarSlett
  Svar
  1. Absolutt, han Arild Stavrum skriver godt :-)

   Slett
 5. God smakebit som gjorde meg nysgjerrig. Boka har eg høyrt om (og forfattaren) og eg trur eg skal lese boka ein gong. =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hyggelig at du ble nysgjerrig Mai Lene :-)

   Slett
 6. En spennende smakebit. Jeg er dessverre totalt uinteressart i fotball, og da blir vel kanskje en krim fra fotballmiljøet bortkastet på meg. Men jeg liker krim, da... :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Liker du krim, så kan dette var en bok for deg lell, men det blir selvsagt mye fotballsnakk :-)

   Slett
 7. Spennende smakebit! Kanskje jeg skal kjøpe denne til min fotballgale mann som akkurat nå er i Liverpool på vei til kamp. Så kan jeg jo lese den selv også ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. He-he, denne kan du godt kjøpe til din fotballgale mann ja :-)

   Slett
 8. Fotballkrim, den boken må jeg vise til min sønn :)
  Takk for smakebiten!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg tror gutter/menn vil like denne boken fotball+krim, det kan ikke slå feil :-)

   Slett
 9. Jeg gleder meg til å høre hva du synes om boka - jeg har nemlig aldri lest fotballkrim før :-) (Men jeg har lest operakrim, da ;-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Og Silje, det var ikke hvilken som helst operakrim heller, jeg ble veldig imponert over hvor bra Dødelig applaus av Øystein Wiik var :-)

   Slett
 10. Denne skal jeg lese etter hvert. Var stor fotballfan på 1990 - tallet og samlet permer med avisutklipp da Norge var i VM og i EM.

  SvarSlett
  Svar
  1. Wow såpass?? Jeg gjemte unna VG og Dagblad fra da Norge slo Italia og Brasil, jeg kastet de en gang jeg ryddet - men det er bare ett på år siden :-)

   Slett
 11. Flott smakebit:)

  SV;takk gro! Jeg har hørt mye fint om boken "La meg synge deg stille sange".:) Må nok sjekke den ut etter jeg lest "Din godhet":)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk - og sjekk ut "La meg synge..." - boka, den er veldig bra :-)

   Slett
 12. Fin smakebit:) Tror da ikke denne boken er noe for meg, er ikke så fotballinteresert:)Ha en fin uke:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Har lest mere nå Gråbekka, og er en ikke intr. i fotball så skal en styre unna denne boken :-)

   Slett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...