fredag 27. juli 2012

Indias datter av Shilpi Somaya Gowda

Leste denne fine omtalen hos Gråbekka og bestemte meg derfor for å kjøpe boken da den var på salg hos Norli for noen uker siden. Og jeg er glad for å ha lest denne, endelig en bok som var lettlest og fengende og sidene bare føk unna.

Bokens hovedpersoner er Asha, ei indisk jente som blir adoptert bort av moren Kavita rett etter fødselen og som får et godt liv hos sin amerikanske mor og indiske far i USA. Asha får et godt liv, men lengter hele tiden etter å vite hvem hennes virkelige foreldre er. Som journalist student så vinner hun et stipend hvor hun får muligheten til å bo og jobbe i India og da gjør hun også et forsøk på å finne sine biologiske foreldre.

Historien er kanskje ikke så original, og språket er lettlest, men noen ganger trenger man en slik bok, som bare flyter av gårde av seg selv, og som ikke krever så mye av leseren :-)

Andre bloggere som har blogget om boken er: Bøker & Bokhyller, Solgunn, Rose-Marie blant annet.

Bildet: lånt fra Juritzen Forlag

Boken: kjøpt på salg

12 kommentarer:

 1. Tusen takk for din omtale:-)Denne boken har jeg på lese-listen min men den ser ikke ut til å krympe noe særlig, men denne skal jeg få lest snart.Ha en fin dag, Gro:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, denne er fin altså Beathe, og du leser den ut på noen dager :-) Ha en fin dag du også!

   Slett
 2. Det er akkurat som du skriver; noen ganger trenger man en lettlest bok som bare flyter avgårde avs eg selv- forresten; jeg synes det er greit veldig ofte, jeg! Nyt helga!!

  SvarSlett
  Svar
  1. He-he, jeg er veldig enig med deg Berit, ja til lettleste bøker :-) Ha en fin helg du også!

   Slett
 3. Jeg har også lest denne boka og må si meg enig med deg. Godt å ha ei bok som går unna når man leser den, og lettlest trenger ikke bety dårlig:)
  Ha ei fin helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt enig Randi, lettlest er ikke det samme som dårlig :-)

   Slett
 4. Takk for link og så bra boken falt i smak:) Den pynter også opp i bokhylla med de sterke fine fargene sine:) Ønsker deg en fin søndag:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Skulle bare mangle at jeg ikke linket deg, det var jo din anmeldelse som fikk meg til å lese boken :-)

   Slett
 5. Denne har eg hørt litt om, og nå tror eg at eg virkelig må ut i morgen å kjøpe boka :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja Anna Therese, løp og kjøp! :-)

   Slett
 6. Hilsen til deg fra Madrid :)

  Indias datter er den siste boken jeg har lest i ferien, det er krisestemning her, for pokker om jeg finner engelske boeker i butikkene... Jeg har vel saann ca samme oppfatning av boken som deg, mer om det senere :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Madrid..., høres fint ut :-)

   har lest omtalen din, og vi har vel nesten helt lik oppfattelse av boken ja :-)

   Slett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...