tirsdag 3. juli 2012

Laber aktivitet på bloggen, stor aktivitet IRL

Slik ser det ut i mitt hjem om dagen..., kasse på kasse og jeg er stadig innom Clas Ohlson og kjøper flere... :-)
I dag har jeg overtatt min nye leilighet, og nå skal det flyttes. To gode kolleger skal hjelpe meg med flyttelasset på torsdag og dette er sterke menn. I tillegg var en annen kollega med og kastet søppel forrige uke, så jeg har noen veldig snille kolleger.

Men dette er grunnen til at jeg har tatt en slags bloggpause, og jeg synes det er litt kjedelig. Det er gøy å surfe rundt på blogger og ha overskudd til å legge inn innlegg selv, men sånn er det ikke nå i noen uker, men jeg kommer sterkere tilbake :-)

Kanskje jeg skal vise frem noen av mine bokhyller, for nå får jeg bedre plass!

12 kommentarer:

 1. Lykke til med flytting! - Og riktig god sommer :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Ellikken og god sommer til deg også :-)

   Slett
 2. Ja til bokhyllevisning :-) Lykke til med flyttingen, og husk at det er mye morsommere å pakke UT enn å pakke NED :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Silje, ja la oss håpe det er morsommere å pakke ut enn ned, for det er en del å plukke frem :-)

   Slett
 3. Dette blir artig, Gro. Bra de sterke(ste) karene på jobben din får kjørt seg! Gleder meg så til å se den nye leiligheten din! Ha en strålende fin sol-dag. ;-) fra Berit H

  SvarSlett
  Svar
  1. De sterke(ste) mennene og lønnsansvarlig og jeg jobbet knallhardt i går med å bære alle kassene fra kjelleren til 3 etasje. God trim skal jeg si deg :-)

   Slett
 4. Gleder meg til å se leiligheten når du blir ferdig! Regner med ALT blir lilla samt at stua blir fulle av bøker og strikke/hekle-ting:)

  SvarSlett
  Svar
  1. He-he Vibeke, ikke bare lilla, tror det kan bli litt mye, men litt må det være, i tillegg til at jeg skal fylle opp hyllene med bøker :-)

   Slett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...