fredag 14. september 2012

Arne & Carlos lue

Innimellom bokbloggertreff og planlegging til det, så rekker jeg å strikke litt også.
Det er straks vinter og det trengs ei lue, og jeg har prøvd meg på en Arne & Carlos lue. Det er en liten rett og vrang bord og ellers rett og vrang.
En enkel oppskrift, så det gikk radig da jeg først kom i gang.
Og den ble veldig fin på også, og myk. Dessuten strikket i et garn som ikke klør.

3 kommentarer:

 1. DEN likte jeg! Elsker blått og sort! Åh.. Nå fikk jeg lyst til å finne fram strikketøyet igjen! Lese? Strikke? Lese? Strikke? Fortsatt være syk i sengen ja... sånn var det visst det var :-/ Men, jeg ser ikke bort fra at den der lua finner veien hjem til meg :) Takk for tipset!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Marianne, men veldig synd du ble syk. Men vi skal prøve å ha dette som ett årlig arrangement, så til neste år, da kommer du :-)

   Slett
  2. Da kommer jeg definitivt! Jeg som ytterst sjeldent klarer å fryse på meg en liten snue engang klarte å time ti-årets piggtrådhals til denne helgen. Igrunnen godt gjort :)
   Leser masse dialoger etter bokbloggertreffet, og da har det absolutt hatt sin misjon! Vi trenger diskusjoner, og blogg-kvaliteten var (syns jeg) et flott tema! Så kan det diskuteres da, om panelet var for likt sammensatt, men uansett så er det viktige poeng som ble belyst! All ære til komiteen!

   Slett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...