Bokhyller :-)

Endelig har jeg fått bokhyller i leiligheten :-)
Jeg fikk anbefalt av Rose-Marie og Elin på bokbloggermøte og tidligere å kjøpe Billy, og det har jeg gjort. Noen bøker ble det ikke plass til, så de måtte jeg foreløpig stue på loftet, får heller se om jeg finner et loppemarked en dag tenker jeg. Men jeg er veldig fornøyd!! 

Kommentarer

  1. Svar
    1. Takk Beathe, jeg syntes det ble veldig fint og hjemmekoslig hos meg :-)

      Slett
  2. Det ble kjempefint! Billyhyllene er både praktiske og fine. Det ser ut til at du kan få plass til topphyller også, forresten. :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk Silje, og ja - jeg kan få plass til topphyller!! :-) Så det når jeg var på IKEA og det er jeg fornøyd med, selv om jeg strengt tatt ikke burde ha flere bøker :-)

      Slett
  3. Heihei

    Billy er supert til bokhyller! Installerte det hos ei venninne for noen år siden, med glassdører og kule knotter. Funker som bare rakkern og tar enorme mengder bøker :-)

    Tips kan være å bore et par ekstra hyllehull, kjøpe et par ekstra hylleplater og ha noen bøker liggende for å utnytte tomrommet.

    Håper alt vel med deg fortsatt - bra å se at du fortsatt leser :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Ragna, så hyggelig å høre fra deg :-)

      HM?? Tipset ditt virker ikke så dumt, kanskje jeg skulle ha gjort det?? Da får jeg plass til enda mer :-)

      Slett
  4. Dette ble bra, Gro. Kan tenke meg at du er godt fornøyd, nå som litteraturen er fint plassert. Det blir garantert flere bøker i ditt hjem, så det er bare å planlegge topphyller med det samme!
    Ha ei fin uke.
    Berit H.

    SvarSlett
    Svar
    1. Jepp Berit, det er nesten bare å planlegge topphyller, men så skal jeg nå opp da... :-) Eventuelt er det mulig å stable noe bak de som står fremt :-)

      Slett
  5. Så fint det ble, Gro :) Selv har vi to store Expedit hyller fra IKEA og de er jeg godt fornøyd.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja Mari, det ble veldig fint :-) Og jeg er utrolig fornøyd med mine bokhyller, tidligere hadde jeg noen smalere, og jeg var ikke helt happy...

      Slett
  6. Så fiiiiiiiint! Billy er toppers! Har levd med Billy i sånn ca 25 år, jeg. Først noen i lakket furu som jeg etter hvert syntes ble gyselige, og som havnet i kjelleren. I dag har jeg huset fullt av Billy i eik - sånn ca 15-16 stk. ;-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Jøje meg, er alle fyllt opp med bøker Rose-Marie? :-) Billy ser ut til å funke veldig bra, og det er jo etter anbefaling fra deg og Elin :-)

      Slett
  7. Jeg også har hvite Billyhyller. Det er veldig fint.

    SvarSlett
    Svar
    1. Du også?? :-) Billy og IKEA er bra altså, også er det så greit med ting som en kan bygge ut også syns jeg.

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Kniv av Jo Nesbø

Arbeidsnever av Jan Kristoffer Dale

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri