mandag 8. oktober 2012

Høst

Høsten er min desiderte favoritt årstid :-)
Da kan jeg med god samvittighet sitte inne og:
 • Tenne stearinlys når mørket siger på
 • Drive med håndarbeid til nye tv-serier
 • Drikke te og kaffe mens høstværet suser forbi
 • Ta frem en god bok og krype under pleddet
 • Også er det ikke lenge til jul
 • Og vi hadde en dårlig sommer i Oslo, men høsten har vært nydelig, og det er så vakre farger overalt hvor jeg går nå om dagen, det liker jeg også om høsten :-)

  10 kommentarer:

  1. Nydelige bilder,og jeg er helt enig; høsten er en bra årstid - lufta er så deilig og skarp, fargene er så fine og man trenger ikke finne på noen unnskyldninger for å sitte inne under et pledd og kose seg :-)

   SvarSlett
   Svar
   1. Takk Silje :-) Ja, det er godt å slippe å komme på en unnskyldning for å sitte inne under et pledd og bare ta livet med ro :-)

    Slett
  2. Det jeg liker så godt med høsten er den kalde, klare lufta ute om morgenen. Fine bilder, Gro. Og du har helt rett; det er sannelig ikke lenge til jul. Juleverksted like rundt hjørnet!
   ;-) Berit

   SvarSlett
   Svar
   1. Sant det Berit, den klare friske lufta er god :-) Gleder meg til juleverksted, selv om jeg ikke blir like ivrig i år som i fjor :-)

    Slett
  3. Tenne i peisen! Mmm...høst er best!

   SvarSlett
  4. Herlige høsten!
   Vi forventer og legger opp til at sommeren skal være varm og tørr- når det ikke slår til, blir vi skuffa. Med høsten er det omvendt; vi regner med at den skal være våt og rufsete- når vi derimot får oppholdsvær, sol og høy, klar himmel, så er et liksom BONUS, kryss i taket og dobbelt glede! Godt å ta med seg utover vinteren- den blir sikkert både kaldt nok og mørkt nok denne gangen også :o)

   SvarSlett
   Svar
   1. Vet du Berit, dette er jeg helt enig med deg i :-) Det er lettere å gå på vinteren når høsten har vært fin :-)

    Slett
  5. Høst er supert - jeg er en høstperson. Stearinlys, strikkejakke, ulltøfler, masse grønn te og en god bok. Hva trenger man vel forøvrig?

   SvarSlett
   Svar
   1. Helt enig med deg Ragna - da kan en bare kose seg inne :-)

    Slett

  Pause!

  Jeg har lenge slitt med blogg-motivasjon, men nå må jeg ta en pause. Jeg leser bøker, men det er det å logge meg på og skrive en omtale som ...