mandag 18. februar 2013

Lunsjen i dag..

...ble en tur til en bokhandel for å sjekke mammut salget. Butikken er liten men det ble to krimbøker. Men det blir verre i morgen, da skal jeg ned til byen :)

11 kommentarer:

 1. Jeg har tenkt å holde meg laaaaangt unna alt som heter mammautsalg. Tør ikke å gå inn i en bokhandel nå, for selv om jeg har bestemt meg for å ikke kjøpe noe, så vet jeg at jeg ikke klarer å la være. Sist mammut gikk jeg inn i bokhandelen uten penger, men LA AV TO BÆREPOSER, som Pål hentet når han var ferdig på jobb. Altså - jeg må holde meg langt unna.

  SvarSlett
  Svar
  1. Oj, oj Solgunn. Skjønner at du må holde deg unna da. Jeg setter bare en grense, dette er det jeg kan kjøpe og holder meg til det :) Sprekker kanskje på en bok, men det får så være.

   Slett
  2. Jeg har fremdeles ikke vært innom mammuten :-) Så at du hadde vært flink, og så har du fått noen godbiter. Baby Jane er en tøff bok, men goood!

   Slett
  3. Takk Solgunn, gleder meg til å lese alle faktisk, men tror jeg begynner med romanene først og så krimmen til påske :)

   Slett
 2. He he, rart det der altså!! Uansett hvor standhaftige vi er så klarer mammuten å lure oss til å gå ut av bokhandlene med veskene fulle :) Jeg endte opp med en bok av Britt Karin Larsen med alle tre bøkene i Finnskogen-trilogien samlet i en. Lykke :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Britt Karin var ikke mammut, så da har du klart å styre unna :P He he.... Skal til Finnskogen til sommeren, så kanskje jeg skulle kjøpe den?

   Slett
  2. Standhaftighet hjelper ikke her Anette, det blir for fristende å gå forbi alle bordene :)

   Slett
 3. Ja, ikke sant... Men den BKL-boka Anette, var vel ikke på mammut? Jeg kjøpte den selv på fredag. Herlig bok.:)

  SvarSlett
 4. Dere kan snakke om å hole seg unna mammut dere, men jeg jobber midt oppe i det hele!!!! *sukk*

  SvarSlett
  Svar
  1. Usj, det er nok ikke lett i disse tider Anja, men det må være artig også. Alltid mye oppmerksomhet rundt Mammutsalget syns jeg :)

   Slett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...