søndag 22. september 2013

Ti for Grete i år også

Dette er en bevis på at jeg gikk/jogget "Ti for Grete" i år også, en medalje som gikk også fikk de to foregående årene også.
De to første årene var jeg fornøyd. Det første året at jeg faktisk ikke omkom på veien rundt i Oslos gater og i fjor med at jeg løp seks minutter fortere enn året før. I år er jeg 10 % fornøyd og resten misfornøyd. Jeg tenkte på å bryte og det tenkte jeg fra 6 km til 8 km, men jeg fullførte som sagt og det er bra. Men tiden, den var så dårlig at jeg skal bruke den som motivasjon til neste år.

Allikevel er glad for at jeg er med. Det er en folkefest av en annen verden, mange blide mennesker som smiler, er konsentrert og nervøse men klare til å svette seg gjennom distansen de har valgt. Grete Waitz var en foregangskvinne for at kvinner skulle løpe og trene, og jeg tror nok hun ville ha vært glad over alle kvinnene, og selvsagt mennene også, som løp i år. Og Grete Waitz mente at det viktigste var ikke å løpe så fort som mulig, men å løpe og trene for å være litt i form.

Jeg konkurrerer kun med meg selv. Så hadde jeg brutt i år, så hadde jeg skuffet meg selv, i stedet fant jeg en ny motivasjon til å trene noen ganger i uka. Så sitter jeg her i sofaen i dag, med PC'en på fanget og spiser brødskive med majones, det er da ett helt år igjen til neste "Ti for Grete". 

10 kommentarer:

 1. Så bra at du ikke avbrøt, Gro! Hurra for deg :-).

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Silje!! Jeg er glad jeg er sta, slik at jeg gjennomførte, for det verste jeg vet er å tusle tilbake å si:"jeg orket ikke" :)

   Slett
 2. Du er supergod! Brutt et sted mellom 6 og 8 km? All ære til deg som fullførte. Selv hadde jeg nok brutt et sted mellom 0 og 2km.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Karete!! :) Jeg blir så glad av slike kommentarer .)

   Slett
 3. Svar
  1. Takk Mette, det syntes jeg også :)

   Slett
 4. Grattis. Selv om du er misfornøyd. Du hadde jo heller ikke trent spesielt og slike ting henger gjerne sammen. Muligens må vi løpe mer og lese mindre -)

  SvarSlett
  Svar
  1. He-he, det er ett poeng der Ingalill. Jeg må bare innse at det må trenes mer og leses mindre, men det er kjedelig å innrømme det. Dog hadde jeg løpt mer i år enn i fjor, men var noen klo tyngre, det er heller ingen fordel...

   :)

   Slett
 5. Svar
  1. Takk Rose-Marie, det var hyggelig å høre :)

   Slett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...