Lun genser fra Pickles

Jeg har strikket en genser! I angoragarn fra Pickles, som veier ingenting!! Var på åpningsdagen og kjøpte garn, og fikk med et fint nett, veldig fornøyd med alt.

Genseren ble fin, og jeg strikket alt i ett, begynte med halsen og strikket meg nedover. Her er oppskriften som ligger på Pickles siden, skal dere ha en annen str. så må dere kjøpe oppskriften. Og det er veldig enkelt å strikke. En og en omgang og så vips er genseren ferdig.
Og slik ser den ut på eieren, litt vanskelig å ta et skikkelig bilde med Iphone, men dette får duge. Nå er det gaver til ei venninne som venter tvillinger som står for tur :) 

Kommentarer

  1. Fin, og da passer den bra til den fine eieren ;-)

    SvarSlett
  2. Veldig fin genser :) Du er flink :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk Elin, den er fin og veldig enkel å strikke :)

      Slett
  3. wow! Hadde jeg vært flink til håndarbeid....

    SvarSlett
    Svar
    1. Nora, det er bare å sette seg ned foran PC'en og finne videoer på Youtube og prøve se, plutselig så har du fått helt dilla også :)

      Slett
  4. Finfin. Jeg lever stort sett i tjokkgenser, men er helt avhengig av at noen strikker til meg (morra mi). - meen hva har skjedd med armene dine, har aldri lagt merke til at du har så korte armer?

    SvarSlett
    Svar
    1. He-he, jeg har litt korte armer, siden jeg er lav selv :) Men disse er strikket i 3/4 lengde, men ble kanskje i korteste laget. Men genseren er varm, så da gjør det ingenting :)

      Jeg er selv avhengig av tjukkgenser, og strikker selv. Men jeg kan ikke å montere. Derfor er jeg glad for raglanfelling og Skappelgenser som gjør at jeg kan strikke genseren sammen med en gang :)

      Slett
    2. (fnis), tror det var med en iphonegreia, for jeg har da sett deg og har aldri lagt merke til at du har trekvartarmer.
      (Forøvrig elsker jeg trekvartarmer på klær = praktisk)

      Slett
    3. Enig, det er veldig praktisk med tre-kvarter ermer. Dessuten siger strikkete gensere noen ganger, og da er det i hvertfall praktisk :)

      Slett
  5. Kjempe fin! Elsker fargen:-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk :) Jeg har bodd i genseren siden den ble ferdig :)

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Kniv av Jo Nesbø

Arbeidsnever av Jan Kristoffer Dale

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri