søndag 1. desember 2013

Barcelona - hit skal jeg :)

Barcelona - hit skal jeg på en tur i førjulsstria :)Og selvsagt har jeg kjøpt meg en turistbok.
Har igjen noen feriedager, og bruker de i denne byen. Det skal bli godt å tusle rundt i en storby sør i Europa og sjekke hvordan de pynter til jul. Var i Wien hele desember 1993, men det er vel annerledes i Barcelona 2013 vil jeg tro.

Eneste planen jeg har sagt at jeg vil er å se hjemmebanen til Barcelona, det MÅ jeg få med meg :)

6 kommentarer:

 1. Åh, litt misunnelig! God tur og kos dere masse. Julekort fra Barcelona til Byneset? *håpe*

  SvarSlett
 2. Jeg var i Wien i sommer og byen kan faktisk sammenlignes med Barcelona. God stemning og masse kule folk. Vi besøkte hjemmebanen til Barcelona da vi var der også, en skikkelig turistfelle, men et must :) God tur!

  SvarSlett
 3. Barcelona i desember er sikkert helt nydelig. God tur og kos deg og ta en liten skål i god rødvin for venninna som sitter her oppe i det kalde nord der den ene snøstormen ikke er ferdig å rase før den neste smeller til med enda større kraft. Men det er jo forsåvidt litt fint det også. Men skål likevel :-)

  SvarSlett
 4. Da har du noe fantastisk i vente:-) Barcelona er min favorittby! Jeg har vært der flere ganger og skal tilbake. Det er mye å se, shoppe, god mat og vin. En fantastisk by! Håper du får en fiiiin tur:-)

  SvarSlett
 5. Jeg koste meg, bodde sentralt og slappet av i 10-15 grader og det var helt topp :)

  SvarSlett

Bokhylle utfordring #1 2018

Hedda drar i gang en lesesirkel basert på bøker i bokhylla i år også. Jeg kommer til å delta om jeg har bøker som passer inni sjangeren, ...