søndag 1. desember 2013

Barcelona - hit skal jeg :)

Barcelona - hit skal jeg på en tur i førjulsstria :)Og selvsagt har jeg kjøpt meg en turistbok.
Har igjen noen feriedager, og bruker de i denne byen. Det skal bli godt å tusle rundt i en storby sør i Europa og sjekke hvordan de pynter til jul. Var i Wien hele desember 1993, men det er vel annerledes i Barcelona 2013 vil jeg tro.

Eneste planen jeg har sagt at jeg vil er å se hjemmebanen til Barcelona, det MÅ jeg få med meg :)

6 kommentarer:

 1. Åh, litt misunnelig! God tur og kos dere masse. Julekort fra Barcelona til Byneset? *håpe*

  SvarSlett
 2. Jeg var i Wien i sommer og byen kan faktisk sammenlignes med Barcelona. God stemning og masse kule folk. Vi besøkte hjemmebanen til Barcelona da vi var der også, en skikkelig turistfelle, men et must :) God tur!

  SvarSlett
 3. Barcelona i desember er sikkert helt nydelig. God tur og kos deg og ta en liten skål i god rødvin for venninna som sitter her oppe i det kalde nord der den ene snøstormen ikke er ferdig å rase før den neste smeller til med enda større kraft. Men det er jo forsåvidt litt fint det også. Men skål likevel :-)

  SvarSlett
 4. Da har du noe fantastisk i vente:-) Barcelona er min favorittby! Jeg har vært der flere ganger og skal tilbake. Det er mye å se, shoppe, god mat og vin. En fantastisk by! Håper du får en fiiiin tur:-)

  SvarSlett
 5. Jeg koste meg, bodde sentralt og slappet av i 10-15 grader og det var helt topp :)

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...