torsdag 30. januar 2014

5 års jubileum

I dag er det 5 år siden jeg skrev mitt første blogginnlegg, en veldig dårlig bloggost var det også. Jeg startet med en slags alt mulig blogg hvor jeg egentlig drev med mest håndarbeid. Det var vel derfor jeg startet å blogge også, for jeg ble så inspirert av alle fine håndarbeidsbloggene som er der ute.

Men så er jeg glad i å lese og den interessen har økt mer og mer, og bloggen min er mest en bokblogg med noe attåt. Og jeg liker den retningen som Groskro's verden har tatt, men jeg tror jeg ville ha valgt et annet navn :)

Og det at vi har begynt å arrangere Bokbloggertreff årlig er også veldig morsomt, og jeg har fått nye venner på grunn av bloggingen, noe som er en superbonus. Og nå satser jeg på fem nye år :)
Bildet er tatt en kald januardag på Økern for tre eller fire år siden.

18 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med bloggbursdagen:-) Fem år er en god stund det, jeg følger deg gjerne i fem år til (minst) Så syntes jeg at du valgte en særdeles fin dag å begynne å blogge på;-) Hilsen et annet bursdagsbarn ( barn og barn fru blom)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med bloggbursdag til deg også Beathe :) Jeg var vel lei av vinter og snø så da var det bare å kaste seg ut i det. Hyggelig å høre at du vil fortsette å følge meg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er meg og ikke bloggen som har bursdag men akkurat det er ikke så farlig ;-) Ønsker deg en fin kveld:-)

   Slett
  2. Sorry Beathe, nå var jeg nedsnødd (ref været i Oslo). Gratulerer med dagen, håper du har en fin dag :)

   Slett
 3. Gratulerer med femårsdag på bloggen :)

  SvarSlett
 4. Grattis og hurra for fem nye år!
  Jeg følger etter i mai. Fem år er egentlig sjokkerende lenge, hadde aldri trodd jeg ville vare så lenge. Stort pluss å bli kjent med deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Ingalill!

   Oj, da er du hakk i hæl vil jeg si Ingalill :) Jeg hadde heller aldri trodd jeg skulle holde på så lenge, men det er blitt veldig gøy og det er morsomt å holde på, både det å skrive selv og følge med på hva andre leser og snappe opp tips.

   Stort pluss å bli kjent med deg også, og at du dro i gang Bio-sirkelen :)

   Slett
 5. Hipp hipp hurra for deg og bloggen din, Gro! Klem

  SvarSlett
 6. Gratulerer Gro. Det har vært spennende å følge deg disse årene. Og jeg gleder meg til fortsettelsen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Berit!

   Og forresten jeg gleder meg til å se dere om to uker :)

   Slett
 7. Gratulerer så mye med jubileum :)

  SvarSlett
 8. Så hyggelig med jubilieum! Gratulere med de 5! :)

  SvarSlett
 9. Gratulerer med jubileum og lykke til med de 5 neste år :-) Her i huset går det mest i faglitteratur for tiden, men det er også gøy så lenge faget er interessant!

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...