Greit å være ut i god tid

Jeg har begynt å lese til biografi-lesesirkelen til Ingalill. Bloggposten skal ikke publiseres før 15 februar, men det er midt i OL, så jeg planlegger litt fremover.

Jeg skal selvsagt få med meg at Norge tar 37 gullmedaljer (det er spådommen til svenskene) og da må jeg være ferdig med lesesirkel-bøkene mine. Altså: jeg MÅ korrigere meg selv, det skulle stå medaljer. Og 37 medaljer, selv det er mye!

Og i kategorien "Kongelige" har jeg valgt Dronning Margrethe av Danmark. Jeg synes hun er kul, og jeg gleder meg til å lese litt om henne. 

Faktisk var jeg i København den dagen de feiret 40 års jubileumet og hun kom kjørende i vogn der jeg og ei venninne stod. Vi ventet litt da..., men ikke så lenge. At hennes popularitet i Danmark er stor, det er det ingen tvil om for mange dansker var ute og vinket med flagg og jublet for henne.

Men altså, jeg er i gang til bio-lesesirkelen :) 

Kommentarer

  1. Det er greit å være litt føre var i disse snart OL-tider. Godt å høre at det er flere som må få det med seg. Gleder meg som en hund til det begynner. Tviler vel litt på at vi får 37 gullmedaljer, men tror vi stikker av med en del. Det blir i hvert fall veldig gøy! Når det gjelder boken så er jeg ikke så flink å lese biografier, men jeg ser frem til å lese den jeg var så heldig å vinne hos deg, så kanskje jeg blir bitt av basillen og vil ha flere?

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Beathe, 37 gullmedaljer er feil!! Det er medaljer, jeg har skrevet feil!! Ho-ho, men 37 gull hadde vært noe da :) Men OL blir gøy!!

      Vet du biografier er spennende å lese, så jeg håper du blir bitt av basillen, og Kenneth boka er fin.

      :)

      Slett
  2. Margrete hadde jeg ikke tenkt på engang.
    Du har rett i at hun er kul. Gleder meg
    , og er veldig imponert over denne føre varheten,
    OL eller ikke er det jo endeløst med dager igjen.....

    SvarSlett
    Svar
    1. Margrete er min favoritt-kongelige, i tillegg til kronprinsesse Victoria i Sverige. Og jeg liker å ha ting under kontroll på det jeg har mest meg på skjønner du Ingalill :)

      Slett
  3. Den skal eg og lesa! Eg forstår at ho er populær i Danmark, sjølv er eg ikkje overbegeistra. Skal forsøke å få det fram i blogginnlegget 15. februar:-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Så moro Elida!! Gleder meg til å lese blogginnlegget ditt spesielt siden vi leser samme bok :)

      Slett
  4. Lurt... Selv er jeg ikke så opphengt i Ol, men man vet jo aldri, man kan bli bitt hvis det går bra med norskene..Så jeg får kanskje begynne med Kleopatra rundt 1.februar.

    SvarSlett
    Svar
    1. Vinter-OL pleier å gjøre meg asosial. Jeg elsker å følge med på så og si alt. Bare så synd at det meste skjer mens jeg er på jobb... :)

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Kniv av Jo Nesbø

Arbeidsnever av Jan Kristoffer Dale

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri