Jeg skal fortelle deg min hemmelighet av Petter A. Stordalen og Jonas Forsang

Denne boken har jeg nok ikke lest om det ikke var for at jeg fikk et spørsmål fra Aller Forlag om jeg ønsket et leseeksemplar av noen av deres bøker. Og denne boken skrevet av Petter A. Stordalen og Jonas Forsang fanget min interesse og noen dager senere lå denne boken i postkassen.

Og boken er fin å se på, den har pene bilder, pen skrift og oransje kanter på sidene, men jeg likte også boken svært godt. Og grunnen er nok ikke det at det så kjempegodt skrevet, historien er lettlest, men den er så utrolig spennende, selv om "alle" kjenner historien om hvordan han slo seg opp og frem.

På baksiden står det at dette er ikke historien om hva han gjorde, men hvordan han gjorde det, slik at dette er en bok for den som vil lykkes. Jeg selv har ikke slike drømmer og visjoner at jeg tenker jeg skal bli millionær en dag. Men jeg har hørt Petter Stordalen prate til en fullstappet sal en gang og du verden så mye energi man får av han. Han er så levende, så ekte og jeg gikk da hjem og tenkte at nå skal det bli andre boller. Men da jeg våknet neste dag var superenergien forsvunnet og jeg var meg selv. Litt slik er boken også. Jeg fikk energi av å lese den. Dette er en mann som har ofret mye, og som han spør seg selv var det verdt det?

Innimellom alt pratet om pengeavtaler, baksnakking og dobbeltmoral så kommer noen sider hvor han skriver om Gunhild og hennes helsetilstand, og det er sterk lesing for det er så trist at unge mennesker skal rammes av en uhelbredelig sykdom. Men alt i alt er dette veldig bra bok, men først og fremst fordi den handler om Petter A. Stordalen, syns jeg. Og en ting til, jeg liker tittelen!

Takk til Aller Forlag for leseeksemplar.

Kommentarer

 1. Tenker at dette er en interessant bok som jeg kanskje leser en dag ( i biosirkelen kanskje- tema grundere?) Jeg har også opplevd Stordalen på stormøte, da han snakket til ansatte og gjester på et arrangement på et av sine Choicehotell i byen her.. Han har som du sier, en utrolig energi.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er en interessant bok å lese, og igjen for en energi den mannen har. Absolutt en bok å lese i biosirkelen, bare vær ops på at boken er fysisk tung :)

   Slett
 2. Så kjekt å lese dine tanker om denne boken. Jeg tror den er på vei til meg, så jeg får smure meg med tålmodighet :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Da gleder jeg meg til å høre hva du synes Tine, regner med vi får lese det på bloggen etterhvert :)

   Slett
 3. Litt av en gubbe denne Petter. Føler at jeg absolutt er nysgjerrig nok til å lese boka. LIker at det skinner igjennom i omtalen din at det var en positiv opplevelse. Energi både i mann og skrift. Merkelig at han er likandes. Føler at jeg burde vært mer skeptisk -))?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg synes også at det er rart jeg liker han, men på grunn av energien og optimismen så blir jeg begeistret. Håper du leser den en gang også, for det hadde vært artig å lese flere synspunkter på boka :)

   Slett
 4. Fascinerende mann, og jeg er absolutt fristet, kanskje ikke før nomineringsfristen, men det er noe merkelig tiltalende både ved mann, historie og bok. Synd ikke Kvam har skrevet biografien -)

  SvarSlett
  Svar
  1. He-he, ja Kvam burde absolutt ha skrevet den, men han er nok ingen polfarer denne Stordalen, selv om det han har oppnådd er stort :)

   Ville ha prioritert andre bøker enn denne før nomineringsfristen.

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Kjære søster av Alf Kjetil Walgermo

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Anne Karin Elstad et portrett (som hennes dager var) av Hilde Hagerup