Alltid tilgivelse av Anne B. Ragde

"Alltid tilgivelse" er fjerde bok om Neshov-folkene, Margido, Erlend, Torunn og den gamle. Denne boken er på en måte en oppsummering etter hva som skjedde da Torunn forlot familien sin for tre år siden. 

Torunn flyttet inn til en utro hundekjører som sitter og kjøper og selger aksjer om natten. Hun er lei av livet i Maridalen, og bestemmer seg for å gjøre noe med livet sitt.

Margido driver sitt begravelsesbyrå, men ser at utviklingen går fremover med nettannonser og være på vakt 24 timer, og tar også grep i livet sitt, selv om det er aller mest ved å gjøre bedriften mer moderne.

Erlend er i København, og bor sammen med sin samboer Krumme, de har fått tre barn sammen med et lesbisk par, og har det helt fantastisk som de selv beskriver tilværelsen sin.

Den gamle, som alle trodde var faren til Margido og Erlend men som er broren deres, har flyttet fra gården og på aldershjemmet og trives utrolig bra. Han har blitt lykkelig.

Og denne boken sjonglerer kapitlene mellom de forskjellige personene, og det er lett og ledig forteller stil Anne B. Ragde. Ragde har en stil som gjør det morsomt å følge karakterene, og når de er i København, så er det dialog på dansk.

Det er nok ikke kvalitativt den beste boka jeg har lest i år, men jeg storkoste meg underveis, og jeg håper på flere bøker om Neshov-folkene. Det kan ta litt kortere tid til neste bok kommer synes jeg. Boken er forøvrig en gave fra ei venninne.

Andre bloggere som har lest boken er: Tine, Anita, Beathe, Åslaug og Randi.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Kjære søster av Alf Kjetil Walgermo

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Anne Karin Elstad et portrett (som hennes dager var) av Hilde Hagerup