mandag 30. april 2018

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne boken var en veldig sterk historie. Måten Monica Flatabø har skrevet om historiene ga meg frysninger og vondt langt inni sjela.

Samtidig er det viktig at det kommer ut en bok som etter fokus på voldtekt og den ukulturen som finnes i flere miljøer, slik a at unge jenter og gutter ikke går i den fellen flere ganger. Og jeg skulle ønske at 9. og 10. klassinger ble oppmerksom på denne boken, slik at temaet kunne belyses i skolen. 

Dette er ikke en bok jeg leste ut på noen dager, selv om boken til tider var lettlest. Jeg tror jeg brukte litt over to uker før jul, og da gikk det sakte, men først og fremst var det historiene som gjorde at jeg la den fra meg.

Flere bloggere har skrevet om boken, og det er bare å Google og de aller fleste synes dette er en sterk og rystende dokumentar om voldtekt.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...