Februar oppsummering 2019

I februar leste jeg ut fire bøker og har en som blir ferdig i løpet av morgendagen, så jeg føler at februar forsatte på samme gode måte som januar.

Jeg leste ut Jørn Lier Host sin "Det innerste rommet", en krimbok som jeg likte godt. Fortsatte med en bok jeg fant på e-bib av Brit Bildøen "Tre vegar til havet". Det er en bok som mange har løftet frem på slutten av fjoråret, men den ble ikke noen innertier for meg.

Øystein Orten sin bok "Aldri kome tilbake" var en fin bok fra Samlaget. Det er en sterk bok om noen som aldri slutter å lete men også om svik og skyld. Det var absolutt en opptur i februar. Så rakk jeg å lese om Skijentene som er best i verden også, før VM satte i gang. En bok jeg likte, men så er jeg svært interessert i ski-sport også da :)

I forbindelsen med Bokbloggerprisen, så lånte jeg to bøker som er på kortlisten til romanklassen. Jeg har begynt å lese Kinderwhore av Maria Kjos Fonn. En bok som slo meg fullstendig ut i starten, men som også ryster meg enda.

Ellers så ble februar preget av av Mammutsalg-tilbudene kom ut, og det salget starter i mars, så da blir det spennende å se hva jeg ender opp meg :)


Kommentarer

 1. Jørn Lier Horst er som alltid lest og likt :-)

  Eg har forhåndsbestilt seks bøker på Mammut-salget og skal igrunnen ikkje ha noko meir. Blir spennande å sjå kva eg ender opp med til slutt. Såg i dag at Norli har ein meget fin utgave av Moby Dick som passer saman med andre utgivelser frå Aschehoug så eg må nok innom og ha den ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har ikke forhåndsbestilt, liker å se hva som er der. Og er noe utsolgt så går det bra også. Har sett noen kokebøker jeg har lyst på, og de pleier å være dyre, så det skal jeg benytte meg av, i tillegg til Oslove :)

   Slett
 2. Fint å summere opp og kjenne at en leser etter eget tempo og behov. Jeg leser etter innfallsmetoden mesteparten av året, men det blir mye norsk utover høsten ved tanke på Bokbloggerprisen. Nå er det nytt år og mye spennende utenlandsk som frister.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg leser alltid mest norsk, har alltid likt det også. Men også jeg leser mye etter innfallsmetoden og hva jeg har i hylla, mye ulest der kan du si :)

   Slett
 3. Godt at du er i gang igjen Gro.:) Ønsker deg en fin mars.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er igang på bloggen ja og synes det er morsomt. Men viktigst er at jeg har fått leselysten tilbake :) Ha en fin mars du også Anita.

   Slett
 4. Godt at du igjen er fornøyd med det du har lest :) Jeg har ikke hatt lyst til å lese Kinderwhore, men meningene er så forskjellig om denne boken, at min nysgjerrighet har blitt vekket.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har full forståelse for at du styrer unna Kinderwhore. Den er ganske grusom. Og jeg leser den ut bare fordi den er på kortlista til BBP. Men den er bra også, bare at handlingen er så grusom.

   Slett
 5. Summa summarum.
  Har ennå ikke lest ei enest Horstbok. Føler meg heller ikke kallet, men hvem vet, etterspør jo stadig god norskekrim, og mange like han. Kinderwhore derimot har jeg lest. Sterkeste norske fra 2018, av de jeg har lest. Hørte juryen snakke om den på p2lytternes romanpris tidligere idag. De var like grepet som oss bokbloggere. Kanskje enda mer (sikkert fordi ikke leser like mye og ikke har blitt desensitivisert -)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er ingen skamme ikke ha lest en eneste Horst bok, jeg begynte å lese krimmen hans da jeg så en av bøkene i bokhyllene på ei fjellstue en gag jeg var på tur. Ha-ha om din betraktning av P2-lytterne :) Ble ferdig med Kinderwhore i dag og den var tøff altså! Men veldig god og grusom.

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Kjære søster av Alf Kjetil Walgermo

Anne Karin Elstad et portrett (som hennes dager var) av Hilde Hagerup

Med hånden på hjertet av Vigdis Hjorth