lørdag 5. september 2009

Mamma Mia - igjen! :-)

Mamma Mia på Folketeateret er en forestilling som gjør en bare glad!! Har vært på denne en gang før og skrev om det her, men i går var jeg der igjen. Og denne gang på rad tre så jeg så alle skuespillerne kjempegodt i tillegg til at den fantastiske musikken, gode norske tekstene og artige replikkene, gjør at rockefoten rykker litt og salen humrer og ler. Denne musikalen er verdt å se for alle som har mulighetene til det!!

7 kommentarer:

 1. Hei.Har jeg bodd i Oslo så kan det tenkes att jeg har gått og sett den.Jeg har dvd en.Jeg hører ikke så mye på Abba nå.Men jeg gjore det når jeg var ung.Ha en riktig fin helg videre.Bodil

  SvarSlett
 2. Jeg har så lyst til å se den! Men bor så langt unna....men i går kveld fikk jeg lyst til å se filmen igjen, men kunne ikke finne den noen plasser. Huff, må nok ut og kjøpe ett nytt eksemplar!

  SvarSlett
 3. Solgunn: Jeg har ikke filmen, men den SKAL jeg kjøpe nå. Abba er bare kjempebra, enda det er 35 år siden de vant Grand Prix! :-)

  SvarSlett
 4. Du kan låne filmen av meg hvis du vil. :-)

  I går var det fin reisereportasje om Wien i Adressa. Jeg fikk SÅ lyst å reise dit. Tipper du underskriver på attesten "fin by".

  SvarSlett
 5. Mettemor: filmen kan jeg kjøpe meg selv, så kan jeg sette den på en dag jeg er lei, så er jeg garantert glad igjen :-) Men takk for tilbudet.

  Nå fikk jeg lyst til å dra til Wien - på julemarked...Det er en fantastisk by :-)

  SvarSlett
 6. Må prøve å få med meg samboeren på denne, har kun sett filmen:) Musical er jo en ganske annen opplevelse!

  SvarSlett
 7. Hei!
  har desverre ikke fått sett den live, men filmen har jeg sett og den var bra!
  All den kjempeflott abba musikken... :O)

  ha en strålende aften!

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...