lørdag 17. april 2010

Hekling og München

Har siden påske holdt på med å hekle et slags teppe. Det er mange som lager bølgetepper, men synes det er mer sikk-sakk enn bølger på dette. Måtte finne oppskrift i en heklebok for å få det til :-) Men det er en del ender å feste, og dette er bare den ene siden... det må jeg til med ganske snart, slik at jeg ikke bare legger det bort :-)
Og i morgen reiser jeg til München. Egentlig skulle vi reise med fly på mandag og fly hjem igjen på torsdag. I stedet blir det ferge og buss fra Oslo via Kiel til München med avreise i morgen, og buss og ferge fra München via Kiel til Gøteborg før vi kommer hjem til Oslo på fredag. Hva gjør man ikke for å se på fine, store anleggsmaskiner? Det er en messe som blir arrangert hvert tredje år jeg skal på :-)

Bildet er hentet fra Terra Nova grupperreiser sin side, det var så fint et bilde. Ønsker alle som er innom en fin uke :-)

3 kommentarer:

 1. for et nydelig teppe :)
  har du noen tips til bøker som lærer en å strikke/hekle? Jeg vil så gjerne lære meg deg, hehe

  Ha en god tur :)

  SvarSlett
 2. SV: takk det samme :) og takk for tips!

  SvarSlett
 3. Hei.
  Så flott hekleteppet ditt blir... :O)
  Har prøvd meg på bølgeteppe jeg også..., jeg sier prøvd, ettersom det ikke er ferdig..., det heller!

  Nå er vel du i Munchen og koser deg med store maskiner...lol. I dag kunne du faktisk ha flydd, for i dag er Gardermoen åpen. Men den blir visstnok stengt i morgen igjen.

  Ønsker deg en strålende dag og en like strålende uke i Munchen...

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...