Hekling og München

Har siden påske holdt på med å hekle et slags teppe. Det er mange som lager bølgetepper, men synes det er mer sikk-sakk enn bølger på dette. Måtte finne oppskrift i en heklebok for å få det til :-) Men det er en del ender å feste, og dette er bare den ene siden... det må jeg til med ganske snart, slik at jeg ikke bare legger det bort :-)
Og i morgen reiser jeg til München. Egentlig skulle vi reise med fly på mandag og fly hjem igjen på torsdag. I stedet blir det ferge og buss fra Oslo via Kiel til München med avreise i morgen, og buss og ferge fra München via Kiel til Gøteborg før vi kommer hjem til Oslo på fredag. Hva gjør man ikke for å se på fine, store anleggsmaskiner? Det er en messe som blir arrangert hvert tredje år jeg skal på :-)

Bildet er hentet fra Terra Nova grupperreiser sin side, det var så fint et bilde. Ønsker alle som er innom en fin uke :-)

Kommentarer

  1. for et nydelig teppe :)
    har du noen tips til bøker som lærer en å strikke/hekle? Jeg vil så gjerne lære meg deg, hehe

    Ha en god tur :)

    SvarSlett
  2. SV: takk det samme :) og takk for tips!

    SvarSlett
  3. Hei.
    Så flott hekleteppet ditt blir... :O)
    Har prøvd meg på bølgeteppe jeg også..., jeg sier prøvd, ettersom det ikke er ferdig..., det heller!

    Nå er vel du i Munchen og koser deg med store maskiner...lol. I dag kunne du faktisk ha flydd, for i dag er Gardermoen åpen. Men den blir visstnok stengt i morgen igjen.

    Ønsker deg en strålende dag og en like strålende uke i Munchen...

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Kniv av Jo Nesbø

Arbeidsnever av Jan Kristoffer Dale

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri